Прес-центр18 серпня 2017, 15:08

Проведено нараду із керівництвом та фахівцями обласних будинків-інтернатів щодо підсумків роботи у першому півріччі 2017 року

17 серпня 2017 року в Департаменті соціального захисту населення Луганської облдержадміністрації відбулась нарада з дієтичними сестрами та представниками тендерних комітетів інтернатних установ щодо підсумків роботи з питань організації харчування підопічних будинків-інтернатів у першому півріччі поточного року та з питань проведення публічних закупівель. Під час наради були підведені підсумки роботи з організації харчування, виконання натуральних норм харчування за перше півріччя, розглянуті проблемні питання в частині проведення закупівель для забезпечення потреб будинків-інтернатів. Учасники наради обмінялись практичним досвідом роботи.

 

Крім того, 08 серпня 2017 року відбулась нарада за участю директорів та головних бухгалтерів інтернатних установ. На нараді було підбито підсумки роботи стаціонарних установ за другий квартал поточного року, проаналізовані основні показники в розрізі кожної установи, були розглянуті питання щодо дотримання фінансової дисципліни в інтернатних установах, цінової політики при закупівлях, деякі питання антикорупційного законодавства.

 

Під час наради також відбулось обговорення змісту та стану впровадження Державного стандарту з підтриманого проживання в інтернатних установах, затвердженого наказом Мінсоцполітики України від 07 червня 2017 року № 956.

 

За результатами нарад прийняте протокольне рішення і надані відповідні доручення керівникам інтернатних установ.

 

Інна Сердюкова