Прес-центр22 травня 2017, 11:05

Проведено обласну нараду із директорами територіальних центрів соціального обслуговування (надання соціальних послуг)

17 травня 2017 року в Департаменті соціального захисту населення Луганської облдержадміністрації під керівництвом директора Департаменту Елеонори Поліщук відбулась обласна нарада із директорами територіальних центрів соціального обслуговування (надання соціальних послуг) міст і районів області.

 

Під час наради обговорено низку актуальних питань, зокрема, роботу територіальних центрів на сучасному етапі, стан впровадження інноваційних соціальних послуг та Державних стандартів надання соціальних послуг територіальним центрами.

 

Елеонора Поліщук зазначила, що в умовах децентралізації соціальні послуги мають залишатись максимально наближеними до кожного клієнта. У зв’язку із цим, наголошено на необхідності продовжувати роботу із розвитку соціальних послуг у містах і районах області, а також впроваджувати інноваційні соціальні послуги.

 

Окрім того, від директорів територіальних центрів надійшла пропозиція проведення позапланової робочої наради для якісного впровадження Державних стандартів надання соціальних послуг терцентрами області. Елеонора Поліщук підтримала ідею проведення такої наради, яку заплановано провести у червні поточного року.

 

Тетяна Фролова