Прес-центр28 квітня 2017, 08:04

Проведено засідання «круглого столу» громадських організацій осіб з інвалідністю Луганської області

26 квітня 2017 року в Департаменті соціального захисту населення облдержадміністрації під головуванням директора Департаменту Елеонори Поліщук відбулося засідання «круглого столу» із громадськими організаціями, які опікуються питаннями соціального захисту осіб з інвалідністю.

 

У заході взяли участь керівники обласних та місцевих організацій, зокрема, «Луганської обласної організації інвалідів Всеукраїнської організації інвалідів України», Луганський Обласний Молодіжний Клуб Інвалідів «Ти не один», Центр підтримки інвалідів Луганщини, Луганської обласної організації Українського товариства сліпих, Сєверодонецького міського товариства інвалідів «Надія». Також у заході прийняла участь директор Луганського обласного відділення Фонду соціального захисту інвалідів Наталія Чибрисова.

 

Під час заходу обговорено актуальні питання соціального захисту осіб з інвалідністю в Луганській області. Керівники громадських організацій обмінялися досвідом і обговорили заходи, що здійснюються в рамках їх статутної діяльності.

 

Елеонора Поліщук наголосила на важливості об’єднання громадських організацій для вирішення питань соціального захисту осіб з інвалідністю. У свою чергу, представники громадськості запропонували створити об’єднання громадських організацій, що займаються допомогою особам з інвалідністю. Така спільна робота дозволить не тільки консолідувати зусилля громадських організацій, що працюють у цьому напрямку в Луганській області, а й більш ефективно вирішувати проблеми даної категорії громадян.

 

Тетяна Фролова