Прес-центр29 травня 2017, 09:05

Проведено зустріч Сєвєродонецького міського товариства інвалідів «Надія»

25 травня 2017 року Сєвєродонецьким міським товариством інвалідів «Надія» проведено захід, присвячений Дню міста та Дню хіміка України.

 

У заході взяли участь представники облдержадміністрації та міської ради, депутатського корпусу міста Сєвєродонецька та громадських організацій.

 

Заступник голови облдержадміністрації Ольга Лішик привітала присутніх із прийдешніми святами. Вона підкреслила, що подібні заходи – це добра можливість спільного вирішення найголовніших питань соціального захисту осіб з інвалідністю.

 

У зустрічі також взяли участь позаштатні радники голови облдержадміністрації з питань соціального захисту осіб з інвалідністю: голова Луганської обласної організації інвалідів Всеукраїнської організації інвалідів України Наталія Гордєєва та голова Центру підтримки інвалідів Луганщини Микола Надулічний.

 

У товаристві «Надія» на обліку перебуває 211 осіб, у тому числі 60 ліжкохворих. У зустрічі взяли участь 100 осіб з інвалідністю, яких гості привітали матеріальною допомогою та продуктовими наборами.

 

Під час зустрічі були обговорені питання повноцінного життя у суспільстві осіб з інвалідністю. Окремо розглянуто питання ремонту приміщення, де особи з інвалідністю проводять свої збори. Було прийнято рішення винести питання ремонту будівлі на засідання міської ради.

 

Олена Воронько