Прес-центр4 листопада 2015, 11:11

Самі будуємо своє життя в рідній країні: у Лисичанську молодь навчається побудові власної кар’єри

Молодь – найбільш активний суспільний прошарок, є носієм прогресивних ідей, потягу до кращого життя. Це майбутнє нашої країни, саме від них залежатиме, яке місце посідатиме Україна у світовій спільноті.

 

2 листопада 2015 року в ДНЗ «Лисичанський нафтохімічний технікум» проведено виховну годину «Самі будуємо своє життя в рідній країні» за участю спеціалістів Лисичанського міського центру зайнятості.

 

Про подальше працевлаштування, шляхи побудови кар’єри розмірковували випускники технікуму, зазначали роль особистості у побудові власного життя, правової, соціально орієнтованої держави.

 

Розглянуто порядок складання індивідуального плану пошуку роботи, перераховані доступні джерела вакансій, підкреслені сильні сторони кожного з них та перераховані недоліки. Також відпрацьовані навички складання резюме.

 

Учасники заходу активно прийняли участь в обговоренні запропонованих ситуацій: «Телефонний дзвоник роботодавцю» та «Співбесіда», зробили висновки з приводу типових помилок, що припускаються у презентації своїх знань, вмінь та навичок.

 

Що викликало найбільший захват – це приклад вчорашніх випускників технікуму, які реалізували набуті в учбовому закладі знання, працюють на ринкоутворюючих підприємствах нашого та інших міст України.

 

Загальними зусиллям дійшли до висновку, що успіх – це гармонійний розвиток людини, це робота, яка приносить не лише матеріальне, але й моральне задоволення, це любов та добробут у сім’ї, розвиток та процвітання нашої країни.

 

За матеріалами Лисичанського міського центру зайнятості