Прес-центр13 листопада 2018, 12:11

Таке необхідне обладнання

Нещодавно Луганський обласний центр соціальної реабілітації дітей – інвалідів «Відродження» отримав надзвичайно цінне реабілітаційне обладнання - клітку-кабіну «Павук» для так званої підвісної терапії. Це  обладнання, розроблене українськими спеціалістами, уявляє собою багатогранний комплекс для застосовування різноманітних реабілітаційних методик щодо надання цілого спектру послуг хворим з функціональними порушеннями опорно-рухової системи та наслідків травм хребта і головного мозку.

Клітка-кабіна «Павук» - це щедрий подарунок, який Центр «Відродження» отримав від благодійного фонду «Україна-Словаччина СОС», що діє за фінансової підтримки Міністерства закордонних справ Словацької Республіки та словацької групи експертів проекту SME SPOLU.

Адміністрація і колектив Центру, а також батьки дітей, що зараховані на облік до установи, щиро вдячні працівникам благодійного фонду «Україна-Словаччина СОС» за їх милосердя, благородні наміри та щедрі серця.

Центр «Відродження» пережив нелегкі часи, пов’язані з бойовими діями на Донбасі. Заснований у місті Луганську у 2003 році, він змушений був тимчасово припинити  свою діяльність у 2014 році і відновити її тільки у 2017 році, і вже тепер не в Луганську, а на території невеликого районного містечка  Кремінна Луганської області.

 Зрозуміло, нелегко відновлювати втрачене, але працівники Центру з вірою і сподіваннями дивляться у майбутнє, долаючи тимчасові труднощі і негаразди.

 Подарований благодійним фондом «Україна-Словаччина СОС» комплекс – це свідчення того, що бажання і надії колективу Центру та підлеглих їм дітей збуваються. І тепер ми можемо залюбки проводити реабілітацію, надавати такі необхідні і важливі послуги нашим маленьким клієнтам, дарувати їм відчуття насолоди і повнокровного життя.

Алла Калмикова