Прес-центр11 травня 2018, 11:05

Триває підготовка до літнього оздоровлення та відпочинку дітей Луганської області

10 травня 2018 року під головуванням заступника голови облдержадміністрації Ольги Лішик відбулося розширене засідання обласного міжвідомчого штабу з організації оздоровлення та відпочинку дітей.

У розширеному засіданні міжвідомчого штабу взяли участь керівники Департаментів соціального захисту, освіти і науки, охорони здоров’я облдержадміністрації, управління у справах молоді та спорту облдержадміністрації, Головних управлінь Державної служби з надзвичайних ситуацій, Держпродспоживслужби, Держпраці в Луганській області; були запрошені також заступники міських голів/голів райдержадміністрацій, начальники управлінь соціального захисту населення райдержадміністрацій, керівники дитячих закладів оздоровлення та відпочинку.

Підготовка до літнього оздоровлення дітей Луганської області у 2018 році триває та знаходиться в активній фазі. Вже з 1 червня стартує літня оздоровча кампанія, розпочнуть роботу пришкільні заклади відпочинку дітей з денним перебуванням, з середини червня працюватимуть позаміські заклади оздоровлення та відпочинку. Всього планується робота 282 пришкільних закладів (з них 123 – мовні табори) та 6 позаміських закладів оздоровлення та відпочинку.

В ході засідання штабу були обговорені нагальні питання збереження мережі дитячих закладів оздоровлення та відпочинку, створення оптимальних умов для безпечного та ефективного перебування у них дітей, організації змістовного дозвілля.