Прес-центр3 листопада 2017, 08:11

У Сєвєродонецьку привітали працівників соціальної сфери

Області урочисті заходи з нагоди відзначення Дня працівника соціальної сфери відбулися 1 листопада 2017 року у приміщенні міського Палацу культури.

Зі словами привітання звернулася заступник голови Луганської облдержадміністрації Ольга Лішик, яка висловила вдячність за самовіддану і наполегливу працю, за тепло сердець, які вони дарують людям: «Дякую за небайдужість до людських проблем, особливо, у тих, хто потерпів від наслідків бойових дій та перебувають у непростих життєвих ситуаціях».

Крім цього, вона зазначила, що перед облдержадміністрацією зараз стоять нові завдання, які допоможуть сформувати та покращити роботу соціальних служб. Зокрема, це створення соціальних центрів інтегрованих послуг та удосконалення робочих місць працівників.

За вагомий внесок у забезпеченні реалізації державної політики і соціального захисту населення, багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм нагороджено Подякою Прем’єр-міністра України директора Новоастраханського обласного психоневрологічного інтернату Олександра Філенка та за допомогу в організації відпочинку в Хорватії дітей, які проживають в Луганській та Донецькій областях Подякою Міністерства з питань тимчасового окупованих територій та внутрішньо переміщених осіб директора Департаменту соціального захисту населення ОДА Елеонору Поліщук.

Крім цього, Почесними грамотами облдержадміністрації відзначені Департамент соціального захисту населення ОДА, Обласний комп’ютерний інформаційно-обчислюваний центр соціального захисту населення та Старобільський обласний психоневрологічний інтернат.

Під час нагородження Ольга Лішик, звертаючись до колективу Департаменту соціального захисту населення ОДА, сказала: «Я пам’ятаю, що у серпні 2014 року п’ять працівників переїхали з окупованого Луганська та змогли за короткий час поновили всю роботу Департаменту і своєчасно нарахувати соціальні виплати. Дякую вам за велику справу, витримку, вірність обов’язку та професіоналізм».

Окремо Почесними грамотами та Листами подяки облдержадміністрації нагороджені кращі працівники соціальної сфери.

За матеріалами прес-служби облдержадміністрації