Прес-центр21 лютого 2018, 12:02

УВАГА! Розпочато відбірковий тур Міжнародного конкурсу-фестивалю дитячої творчості «Усі ми діти твої, Україно!»

Міжнародний конкурс-фестиваль «Усі ми діти твої, Україно!» - це єдиний в Україні щорічний дитячий форум міжкультурного діалогу і мистецької дипломатії, у якому беруть участь кращі дитячі творчі колективи України і українців зарубіжжя, а також колективи національних товариств України. Метою заходу є виховання у молодого покоління духовності, патріотизму, любові до Вітчизни, шанобливого ставлення до української мови і культурних надбань українців та толерантного відношення до мов і культур інших національностей.

До участі у конкурсі запрошуються вокальні, хореографічні, фольклорні та інструментальні колективи, переможці всеукраїнських, обласних, міських і міжнародних (в Україні та зарубіжжі) мистецьких конкурсів, виставок, представники відео- та фотомистецтва, комп’ютерного дизайну, різних видів образотворчого і декоративно-прикладного мистецтва.

Відбір учасників фіналу конкурсу-фестивалю проводиться відбірковою комісією на підставі надісланих відео-, аудіо-, фотоматеріалів. Заявки встановленого зразка для участі у відбірковому турі і всі необхідні матеріали приймаються в електронному варіанті на адресу Виконавчої дирекції Міжнародного конкурсу-фестивалю (04071, м.Київ, вул. Обсерваторна, 25, офіс 405, Міжнародна освітньо-культурна Асоціація, тел.+38 044 331 3557,
е-mail: ubicea@yahoo.com).

Фінал XІІ Міжнародного конкурсу-фестивалю дитячої творчості проходитиме з 14 липня до 3 серпня 2018 року в ДП «Український дитячий центр «Молода гвардія» (м. Одеса).

Нагадаємо, Міжнародний конкурс-фестиваль «Усі ми діти твої, Україно!» проводиться з 2014 року за підтримки Президента України у партнерстві із трьома Міністерствами – освіти, соціальної політики, культури.

Положення про Міжнародний конкурс-фестиваль «Усі ми діти твої, Україно!» за посиланням: zakon.rada.gov.ua/go/z0845-07

Ірина Поливянчук