Прес-центр25 жовтня 2017, 09:10

Всеукраїнський фестиваль «З країни в Україну» завітав до Кремінського обласного будинку-інтернату для громадян похилого віку та інвалідів

У жовтні стартувала четверта хвиля Всеукраїнського фестивалю «З країни в Україну», метою якого є розвиток і поширення української культури. Протягом місяця волонтери, музиканти та народні умільці відкриватимуть для жителів невеликих міст красу й унікальність рідної культури.

 

21 жовтня 2017 року із концертною програмою учасники фестивалю відвідали мешканців Кремінського обласного будинку-інтернату для громадян похилого віку та інвалідів. Протягом концерту лунали душевні українські пісні, які 118 підопічних установи мали можливість виконати разом із музикантами із Вінницької, Львівської, Харківської та інших областей. Участь у заході взяла директор Департаменту соціального захисту населення облдержадміністрації Елеонора Поліщук, яка подякувала гостям за створення змістовного дозвілля підопічних. Мешканці пансіонату залишились переповнені натхненням, яскравими враженнями та позитивними емоціями, за що щиро вдячні організаторам.

 

Інна Сердюкова