Прес-центр1 червня 2021, 17:06

Правоохоронці Луганщини влаштували для хлопчиків та дівчаток свято до Дня захисту дітей

Цьогоріч до нацполіції долучилися працівники ДСНС, нацгвардійці, прикордонники, патрульні, поліцейські охорони та представники Товариства Червоного Хреста.

Захід відбувся у Льодовому палаці спорту Сєвєродонецька, куди завітав й Сергій Гайдай.

Звертаючись до діточок, очільник Луганщини наголосив: «Упевнений, усі дорослі вам зараз заздрять, бо дитинство – це незабутні та неповторні роки! У свою чергу, ми, старше покоління, зробимо все можливе, щоб ви отримали у спадок квітучу Україну».

Він подякував Головному управлінню Національної поліції у Луганській області за організацію цього дійства.

Також теплі слова привітань пролунали від заступника начальника ГУНП у Луганській області Юрія Слухаєнка та керівника військово-цивільної адміністрації  Сєвєродонецька Олександра Стрюка. Вони побажали маленьким жителям області мирного безтурботного дитинства, міцного здоров’я та успіхів у навчанні.

Програма свята була насичена та різноманітна. Так, у виставковому залі палацу кожний підрозділ представив особливості своєї служби.

Фахівці-вибухотехніки продемонстрували дітям вибухонебезпечні предмети та нагадали правила поводження у разі їх виявлення. Спецпризначенці та бійці КОРДу показали засоби індивідуального захисту та спецзасоби, які використовуються при проведенні спеціальних поліцейських завдань.

У свою чергу, під час виступів співробітників тренінгового центру Головного управління Національної поліції та спецпризначенців, діти  похизувалися своїми спортивними навичками. У якості нагороди вони отримати значок або магніт з логотипом поліцейського підрозділу.

Ще одним подарунком для дітей став показовий виступ з володінням рукопашним боєм бійців елітного підрозділу Корпусу оперативно раптової дії.

Дуже сподобалися дітям службові собаки поліцейських та  нацгвардійців – усі охочі з ними фотографувалися.

Жоден маленький учасник дійства не залишився без подарунків. Їх пригощали морозивом та смаколиками, поліцейські презентували світловідбиваючі браслети-смужки для безпечного перетинання дороги.

На запитання Сергія Гайдая, чи сподобався святковий захід хлопчикам та дівчаткам, вони, звісно, відповіли ствердно.