Прес-центр16 липня 2019, 15:07

Представники Біловодської громади стали переможцями І обласних спортивних змагань

У Біловодській ОТГ на стадіоні «Юність» відбулись І обласні спортивні змагання серед громадської організації «Луганська ТО «Всеукраїнського фізкультурно-спортивного товариства «Колос» серед команд сільських та селищних ОТГ. 

Участь у змаганнях взяли представники Біловодської, Білокуракинської, Чмирівської, Новопсковської, Широкинської, Микильської громади.

Спортсмени випробували свої сили у волейболі, міні-футболі, гирьовому спорті, тенісу настільному, шахах та шашках.

За підсумками, у змаганнях з волейболу І місце посіла команда Біловодської ОТГ; ІІ місце – Чмирівська ОТГ; ІІІ місце Новопсковська ОТГ.

У міні-футболі: І місце – Білокуракинська ОТГ; ІІ місце – Широківська ОТГ; ІІІ місце – Чмирівська ОТГ.

У змагання з шахів (загальнокомандний залік): І місце – Біловодська ОТГ; ІІ місце – Чмирівська ОТГ; ІІІ місце – Білокуракинська ОТГ.

У змаганнях з шашок (загальнокомандний залік): І місце – Біловодська ОТГ; ІІ місце – Чмирівська ОТГ; ІІІ місце – Білокуракинська ОТГ.

У настільному тенісі (загальнокомандний залік): І місце – Микільська ОТГ; ІІ місце – Біловодська ОТГ; ІІІ місце – Білокуракинська ОТГ.

У першості з гирьового спорту (загальнокомандний залік): І місце – Білокуракинська ОТГ; ІІ місце – Микільська ОТГ; ІІІ місце – Біловодська ОТГ.

За підсумками змагань у загальнокомандному заліку чемпіонами стали представники Біловодської громади, ІІ місце у спортсменів з Білокуракинської ОТГ та ІІІ місце – у Чмирівської ОТГ.