Прес-центр18 липня 2019, 12:07

Представники міжнародних організацій зустрілись з молоддю Луганщини

17 липня у Сєвєродонецьку на базі Луганського обласного центру підтримки молодіжних ініціатив та соціальних досліджень відбулась робоча зустріч представників Дитячого фонду ООН ЮНІСЕФ, Європейського Союзу та молоді Луганщини.

У зустрічі взяли участь Світлана Стукало і Тетяна Фаннуш (ЮНІСЕФ), Хельга Пендер та Ана Лукіс (Представництво ЄС), представники управління молоді та спорту Луганської облдержадміністрації, обласного молодіжного Центру, Луганської обласної молодіжної ради та учасники навчальних візитів до Мальти й Естонії.

Робоче засідання було присвячене інформаційній підтримці молодіжної роботи в області. Так, роботу Луганського обласного молодіжного центру за цим напрямом презентувала заступниця директора Галина Посвалюк. Вона зазначила, чому сьогодні важливо працювати з молодіжним сектором.

Крім цього, учасниці навчальних візитів до Естонії та Мальти поділились з присутніми своїми враженнями від поїздок та розповіли про набутий досвід.

Про власний досвід процесу формування Чмирівської молодіжної ради (при ОТГ), про роботу яку проводить цей консультативно-дорадчий орган розповіла її голова Валерія Ткаченко – представниця Луганської обласної молодіжної ради

Спілкуючись з присутніми, пані Хельга Пендер поцікавилась про плани на майбутнє та особисту мотивацію молоді щодо роботи у даному секторі. Також учасники обговорили питання роботи Луганської обласної Молодіжної ради та ті можливості, які ЮНІСЕФ надає для отримання сучасного європейського досвіду в роботі з молоддю.