Прес-центр2 липня 2018, 14:07

Представники нашої області завоювали срібло змагань «Схід і Захід разом-2018»

З 29 червня по 1 липня у місті Святогірськ Донецької області відбулися традиційні комплексні змагання «Схід і Захід Разом».

У шістьох видах спорту змагались найкращі спортсмени Громадської організації Всеукраїнського фізкультурно-спортивного товариства «Колос» з Донецької, Луганської, Івано-Франківської, Львівської областей, а також команди нацгвардійців і Краматорського прикордонного загону.

Так, у командному заліку наші спортсмени отримали перемогу у змаганнях з армспорту і шахів. Срібними призерами представники Луганщини стали у змагання з шашок і гирьовому спорті. Бронзові нагороди здобули у змаганнях з волейболу і тенісі настільному.

Луганчани відзначились і в особистому заліку.

Гирьовий спорт: Віктор Шейко (в/к до 90 кг) – ІІ місце; Роман Урозалієв (в/к до 90 кг) – ІІІ місце.

Армспорт: в/к до 70 кг – Роман Урозалієв (ІІ місце); в/к до 90 кг – Сергій Шепітько (І місце); понад 90 кг – Віталій Юрков (І місце).

Шахи: Олег Старицький – ІІ місце; Ольга Петрова – І місце.

Шашки: Олександр Білан – ІІІ місце; Людмила Нечитайло – І місце.

Настільний теніс: Альона Стукачова – ІІ місце.

За підсумками змагань спортсмени Луганщини стали другими у загальнокомандному заліку з результатом 354 очка. Перше місце завоювали донеччани-господарі змагань (360 очок), третіми стали гості з Львівської області (239 очок).