Прес-центр8 грудня 2017, 16:12

Представники Посольства Республіки Польща передали медичне устаткування до рубіжанської лікарні

У рамках програми Польська допомога в Рубіжанській центральній міській лікарні, з робочим візитом у Луганську область завітали радник Посольства Республіки Польща в Україні Йоанна Юревіч та експерт Лідія Літвінчук.

Спочатку представники Посольства зустрілися з директором Департаменту зовнішніх зносин, зовнішньоекономічної та інвестиційної діяльності облдержадміністрації Денисом Денищенко та обговорили питання безпекової, гуманітарної та економічної ситуації в регіоні.

Зокрема, Денис Денищенко розповів про перспективні можливості регіону,  стан сільського господарства та промисловості, наголосивши, що пріоритетними напрямами для співробітництва є розвиток малого та середнього підприємництва у регіоні, співпраця у сфері охорони здоров’я, сільського господарства, медіа просторі тощо.

Сьогодні делегація у рамках програми Польська допомога в Рубіжанській центральній міській лікарні передала для хірургічного відділення операційного блоку лікарні Лапароскопічну стойку від Посольства Республіки Польща в Україні.

За словами лікарів термін одужання людини після проведення хірургічної операції раніше складав 7-10 днів, а завдяки цьому новому сучасному обладнанню буде 3-4 дні.