Прес-центр30 серпня 2016, 10:08

Прем'єр-міністр: Спільне завдання Президента, Парламенту, Уряду - забезпечити зростання рівня життя

Прем'єр-міністр Володимир Гройсман вважає спільним завданням Президента, Парламенту та Уряду забезпечення зростання рівня життя в країні відповідно до тих можливостей, які має Україна.

«Ми маємо побудувати якісний процес взаємодії для того, щоб ми могли спокійно дивитися людям в очі, чесно, і тут нам є, над чим працювати спільно - Президент, Парламент, Уряд - для того, щоб ми врешті-решт зробили баланс - підтягнули рівень життя в країні до тих можливостей, які має Україна. Це наше величезне завдання, яке ми можемо виконати», - наголосив Володимир Гройсман під час засідання Національної ради реформ під головуванням Президента України Петра Порошенка у понеділок.

Прем'єр-міністр підкреслив, що Уряд налаштований на конструктивну взаємодію.

На думку Голови Уряду, необхідно підвищувати якість прийняття рішень органами влади на різних рівнях, «починаючи від центру і завершуючи місцевими органами влади».

Говорячи про дерегуляцію, Володимир Гройсман також зауважив необхідність підвищення відповідальності чиновників. "Треба виводити поза межі влади тих, хто не розуміє, як треба працювати", - зазначив він.

 

http://www.kmu.gov.ua/control/uk/publish/article?art_id=249267382&cat_id...