Прес-центр30 серпня 2016, 14:08

Прем'єр-міністр вимагає забезпечити якісну підготовку до опалювального сезону

Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман поставив вимогу перед відповідальними міністерствами і відомствами забезпечити накопичення необхідної кількості енергоресурсів та якісну підготовку об'єктів житлово-комунального господарства та соціальної сфери до опалювального сезону. Про це Голова Уряду заявив під час наради щодо розгляду проблемних питань в енергетичній галузі та заходів з підготовки паливно-енергетичного комплексу до осінньо-зимового періоду 2016-2017 рр. у форматі Антикризового енергетичного штабу у вівторок, 30 серпня.

«Хочу підкреслити, що перед кожним з вас, вашим відомством стоять завдання накопичити необхідну кількість енергоресурсів: палива, вугілля, забезпечити якісну роботу з підготовки усіх об'єктів житлово-комунального господарства, соціальної сфери до опалювального сезону», - заявив Володимир Гройсман, звертаючись до керівництва Міністерства енергетики та вугільної промисловості України, Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства, Міністерства інфраструктури України, Державного агентства автомобільних доріг, ПАТ «Укрзалізниця», НАК «Нафтогаз України», ДП «НАЕК «Енергоатом».

Прем'єр-міністр зауважив, що є різні результати підготовки відповідальних відомств до опалювального сезону.

Голова Уряду нагадав, що нещодавно вже відбулося засідання Антикризового енергетичного штабу, на якому було визначено низку завдань для того, «щоб якісно підготувати країну до осінньо-зимового періоду». Він зазначив, що робота енергетичного штабу продовжена на певний період часу до наступної зустрічі.

 

http://www.kmu.gov.ua/control/uk/publish/article?art_id=249268725&cat_id...