Прес-центр29 березня 2019, 11:03

Презентовано три масштабні проекти з розвитку Попаснянщини

Це проекти з реконструкції будівлі Попаснянської загальноосвітньої школи №24 та будівництва на пришкільній території спортивного дитячо-юнацького комплексу, створення Центру соціальних послуг у форматі «Прозорий oфіc» та капітальний ремонт стадіон Попаснянської КУ «Дитячо-юнацька спортивна школа».

До участі у презентації долучилися представники громадських організацій, приватні підприємці міста, представники установ, організацій та підприємств району, а також жителі міста.

Проект «Центр соціальних послуг у форматі «Прозорий офіс працюватиме за принципом «єдиного вікна» та складатиметься з фронт-офісу та бек-офісу. У фронт-офісі збиратимуться запити від населення на отримання соціальних послуг, а у бек-офісі знаходитимуться реєстратори, які опрацьовуватимуть ці запити.

У приміщенні будуть знаходитися платіжні термінали для миттєвої сплати за послуги, інформаційні тактильні таблички, працюватиме звукове оповіщення електронної черги, а також дитячий майданчик.

На стадіоні спортивного дитячо-юнацького комплексу збудують нове футбольне поле із синтетичним покриттям, місця для занять легкою атлетикою. На цей проект вже виділено близько 4 млн гривень.

Реконструкція та будівництво спортивного комплексу Попаснянська загальноосвітня школа № 24 буде поділена на декілька етапів.

Спочатку відремонтують будівлю школи. Усі приміщення зазнають модернізації та сучасного переоснащення. До окремої будівлі буде перенесено шкільну їдальню, актову залу і побудовано надсучасну спортивну залу.

На пришкільній території спортивного дитячо-юнацького комплексу заплановано побудувати надсучасний стадіон зі штучним покриттям, міні-котеленю, паркувальний майданчиків,  зони відпочинку та власну очисну споруду.