Прес-центр5 жовтня 2021, 16:10

Приклад ефективної синергії дій міжнародної організації, міської та обласної влади: Рубіжанську ДЮСШ №1 відремонтовано за кошти Європейського інвестиційного банку

Голова Луганської обласної державної адміністрації – керівник обласної військово-цивільної адміністрації Сергій Гайдай узяв участь у відкритті рубіжанської дитячо-юнацької спортивної школи № 1 після капітального ремонту.  Відновлення відбувалось за кошти Європейського інвестиційного банку. Загальна вартість робіт склала понад 9,8 млн грн.

«Цей проєкт є прикладом ефективної синергії з боку міжнародної організації, міської та обласної влади. Ця спортивна школа є кузнею спортивних талантів, допомагає витягти молодь з вулиць і дати їм серйозну підготовку», – сказав Сергій Гайдай та звернувся до старшого спеціаліста сектору ЄІБ Роя Дрейкотта, – «Сподіваюсь, що це не остання стрічка, яку ми зможемо перерізати разом на Луганщині загалом і у Рубіжному зокрема».

У будівлі спортзалу для членів делегації вихованці ДЮСШ приготували показові виступи з дзюдо, карате, боксу, художньої гімнастики та легкої атлетики.

У рамках капремонту дитячо-юнацької спортивної школи було замінено двері, вікна; внутрішні роботи, зовнішнє утеплення, оновлення санвузлів, систем опалення та вентиляції, заміна електропроводки та благоустрій прилеглої території.