Прес-центр3 вересня 2016, 12:09

Прикордонниками Луганщини затримані дві вантажівки з «живим товаром»

Прикордонним нарядом поблизу селища Городище Біловодського району  затримані два вантажних автомобілі «КАМАЗ» та «ЗІЛ», в причепах яких було виявлено 91 голову крупної рогатої худоби без належних товарно-транспортних документів.

Водії вантажівок, громадяни України, які намагались контрабандним шляхом доправити корів на територію Росії, затримані  та разом із «живим товаром» відправлені до Біловодського відділу Національної поліції України у Луганській області, - про це журналістам повідомив заступник голови облдержадміністрації Юрій Клименко.

Як зазначив Юрій Клименко, такий спосіб контрабанди м’яса, коли тварин привозять до державного кордону, а потім стадом переганяють на  територію Російської Федерації є досить популярним, оскільки злочинний намір в цьому випадку довести не просто, але цього разу наші прикордонники були на висоті. Інформацію про можливі протиправні дії прикордонники отримали завчасно від дільничного інспектора прикордонної служби, тому на місце можливої переправи вантажу відразу ж направили додаткові прикордонні наряди.