Прес-центр1 вересня 2016, 09:09

Привітання голови Луганської обласної державної адміністрації – керівника обласної військово-цивільної адміністрації Юрія Гарбуза з Днем знань

Шановні освітяни!

Дорогі школярі та студенти Луганщини!

 

         Щиросердно вітаю вас із чудовим святом – Днем знань!

         1 вересня 630 навчальних закладів області відчинили свої двері для 75 тисяч дітей та молодих людей Луганщини.

         Кожен з нас назавжди запам’ятав першого вчителя, улюбленого наставника та педагога. Вони для дитини, як другі батьки, які ведуть її від раннього дитинства до дорослого життя.

Низький уклін нашим освітянам, які навіть у найскладніших умовах сьогодення залишаються вірними своєму покликанню – навчати, виховувати дітей і молодь, віддавати їм усе тепло душі, знання та досвід.

         Звертаюся до юнаків і дівчат Луганщини! Ви – нове покоління громадян України, яке знає, що таке свобода, право людини на власний вибір, демократія і громадянське суспільство. Впевнений, ви станете справжніми патріотами Батьківщини, бо саме сьогодні Україна виборює свій шлях до незалежності, до спільноти цивілізованих країн, де інтереси та життя людини – понад усе.

Після встановлення миру, коли Державний Прапор України замайорить над усією Луганщиною, почнеться важкий процес відбудови регіону. Тому ми розраховуємо на ваше щире бажання допомогти рідній землі, на висококваліфікованих фахівців, талановитих і відповідальних за свою долю та долю своєї країни!

Бажаю вам цікавого та успішного навчання, високих оцінок, вірних і надійних друзів!

Бажаю нашим педагогам сумлінних і вдячних учнів!   

Хай усім вам щастить!

 

З повагою

 

 

Голова Луганської обласної

державної адміністрації –

керівник обласної

військово-цивільної адміністрації                                               Юрій Гарбуз