Прес-центр12 серпня 2018, 09:08

Привітання голови Луганської обласної державної адміністрації – керівника обласної військово-цивільної адміністрації Юрія Гарбуза з Днем будівельника

Шановні працівники будівництва і промисловості будівельних матеріалів!

Сердечно вітаю вас із професійним святом – Днем будівельника.

В усі часи ваша праця була найціннішою, адже кожній людині потрібне надійне, затишне житло. Із розвитком технологій та підвищенням стандартів жодне будівництво не можна уявити без професіоналів. Дякую за ваш внесок у відновлення понівеченої війною області.

Відбудова Луганщини – головний пріоритет у нашій з вами спільній роботі. Пишаюся великими реалізованими проектами, які стали справжньою окрасою області – відновлений обласний театр, спортивна база «Олімп». За минули два роки спільними зусиллями вдалося провести капітальний ремонт у 50 навчальних закладах області, понад 30 закладах культури, а отже вам вдячні сотні діточок які відвідують утеплені садочки, сидять у затишних класах та відвідують облаштовані будинки культури. Саме завдяки вашим зусиллям пацієнти обласної дитячої лікарні та інших медичних закладів області отримують необхідну допомогу в належних умовах. На завершальній стадії будинок для переселенців у м. Рубіжному. І наша спільна робота в цьому напрямі триває.

Ваша праця є неоціненною як для пересічних громадян, так і для промисловців області, оскільки будується об′єкт стратегічного масштабу – ПС 500 кВ «Кремінська», що стане гарантією енергетичної безпеки області.

Обласна державна адміністрація приділяє особливу увагу відновленню пошкоджених комунікацій, а також реконструкції, капітальному ремонту та термомодернізації об′єктів соціального призначення. Тільки завдяки вашій невтомній та сумлінній праці Луганщина відроджується.

Нехай кожен із вас відчує тепло вдячності тисяч людей, чиє життя ви зробили комфортнішим. Щиросердно бажаю вам міцного здоров′я, затишку і добробуту  у ваших домівках.

Миру всім нам!

 

З повагою

голова Луганської обласної державної адміністрації –

керівник обласної військово-цивільної адміністрації                           Юрій ГАРБУЗ