Прес-центр24 серпня 2018, 09:08

Привітання голови Луганської обласної державної адміністрації – керівника обласної військово-цивільної адміністрації Юрія Гарбуза з нагоди 27-ої річниці незалежності України

Дорогі земляки!

Сердечно вітаю вас з найбільшим державним святом – Днем незалежності України.

Що для мене означає незалежність? Це, перш за все, вдячність.

Вдячність поколінням українців, які боролися за нашу свободу, здобували її у боях, терпіли за свої переконання приниження, голод, тюрми і табори. Але вистояли і передали свою незламну волю нам.

Вдячність сьогоднішнім захисникам України, які підхопили бойовий прапор боротьби за державність і стали на варті східного кордону. Зустрічаючись із військовослужбовцями з різних куточків країни, я часто звертаюся до них «земляки», адже нас об’єднала і назавжди поріднила багатостраждальна луганська земля. З болем засвідчуємо, що для багатьох дітей України Луганщина стала місцем вічного спочинку. У глибокій пошані та скорботі схиляємо голови перед світлою пам’яттю полеглих борців за незалежність.

Вдячність тим, хто сьогодні попри всі негаразди і труднощі навчає, лікує, рятує, оберігає, вирощує хліб, виробляє продукцію, добуває вугілля, обслуговує, творить, винаходить… Людям, які не опустили спрацьовані руки, знайшли у собі сили рухатися вперед і будувати майбутнє.

Вдячність громадянам, які не зрадили присязі на вірність Українському народові. Вони залишили рідних, затишну оселю, знайому з дитинства вулицю й виїхали з окупованої території назустріч невідомості.

Вдячність нашим землякам, які, перебуваючи за вимушеними обставинам по той бік Сіверського Дінця, не втратили віри в Україну і чекають на повернення синьо-жовтого стяга в небі над Луганськом.

Я дякую кожному з вас за внесок у відновлення єдності та зміцнення незалежності Української держави. Нехай мир, добробут і спокій запанують у ваших оселях, душах і в нашій рідній неньці-Україні!

#Дякую_за_незалежність!

Слава Україні!

 

З повагою

голова Луганської облдержадміністрації –

керівник обласної військово-цивільної адміністрації                        Юрій ГАРБУЗ