Прес-центр17 вересня 2018, 14:09

Привітання голови Луганської обласної державної адміністрації – керівника обласної військово-цивільної адміністрації Юрія Гарбуза з нагоди Дня рятівника

Шановні працівники аварійно-рятувальних служб, пожежної охорони та спеціальних формувань!

Щиро вітаю вас із професійним святом. Саме рятівники забезпечують право кожного громадянина на захист свого життя і здоров'я від наслідків аварій, катастроф, пожеж, стихійного лиха. На долю рятівників Луганщини випало тяжке випробування – відновлювати розірвану війною мережу служб та матеріально-технічну базу. В умовах збройного конфлікту, який триває вже п’ятий рік, ваша робота сповнена додаткового ризику для життя.

Для поліпшення матеріально-технічного стану органів цивільного захисту, обласна влада розробила та впровадила програму їх підтримки. У рамках її реалізації протягом 2016-2017 для рятувальників придбано спецавтотранспорт, аварійно-рятувальне устаткування систем зв’язку, засоби індивідуального захисту. Створено Обласну водолазно-рятувальну службу.

Дякую кожному з вас за мужність, сміливість та звитягу, з якими ви несете свою службу. Від імені жителів області вклоняюся доземно за кожне врятоване життя.

Бажаю вам міцного здоров’я та добробуту. Нехай мир і злагода панують у ваших домівках!

 

З повагою

голова Луганської обласної державної адміністрації –

керівник обласної військово-цивільної адміністрації                      Юрій ГАРБУЗ