Прес-центр23 жовтня 2018, 11:10

Привітання голови Луганської обласної державної адміністрації – керівника обласної державної адміністрації Юрія Гарбуза з нагоди Дня працівників харчової промисловості

Дорогі працівники харчової промисловості, щиро вітаю вас із професійним святом!

Харчова промисловість Луганщини – це сотні малих та середніх підприємств, які працюють на продовольчу безпеку регіону. Тільки за перше півріччя 2018 року обсяги реалізованої продукції в галузі склали 352 мільйони гривень, що становить 3% від загального обсягу реалізованої продукції в області. Це свідчить про високі результати вашої наполегливої буденної праці та значний внесок в економіку області.

Підприємства з виробництва продуктів харчування та напоїв впроваджують сучасні технології, випускають продукцію високої якості та гідно тримають свою торгову марку. Завдяки вашій роботі Луганщина впізнавана по всій території України та за кордоном.

Незважаючи на ризики, відкриваються нові підприємства, галузь розвивається, а отже відновлюється економіка. Створюючи робочі місця та нарощуючи обсяги виробництва, підприємства не лише годують область своєю продукцією, а й забезпечують добробут багатьом родинам.

Бажаю вам міцного здоров’я, плідної праці та нових звершень. Нехай добробут, злагода та сімейний затишок панують у ваших домівках.

Миру всім нам!

Слава Україні!

 

З повагою

голова Луганської обласної державної адміністрації –

керівник обласної військово-цивільної адміністрації                  Юрій ГАРБУЗ