Прес-центр30 жовтня 2016, 09:10

Привітання голови Луганської обласної державної адміністрації – керівника обласної військово-цивільної адміністрації Юрія Гарбуза з Днем автомобіліста і дорожника

Шановні працівники транспортної сфери!

 

Вітаю вас з професійним святом – Днем автомобіліста та дорожника.

Якість автотранспортного забезпечення та рівень автомобільної інфраструктури не тільки відіграють важливу роль в буденному житті кожного українця, а й визначають показники розвитку будь-якої громади, регіону та держави загалом.

Водії транспортних засобів та працівники ремонтних служб кожен день відповідають за життя і здоров’я своїх пасажирів, інших учасників дорожнього руху, безперебійне та вчасне  доправлення вантажів.

Ваша праця має не аби яке значення для функціонування усіх галузей промислово-економічного комплексу Луганщини. Адже, від стану доріг та роботи перевізників залежить своєчасність забезпечення потреб наших земляків.

Я переконаний, що відбудова нашої області, повернення їй гідного місця на економічній мапі України, також, безпосередньо пов’язані із якістю автомобільних доріг. Тому я ініціював виділення 265 млн гривень для ремонту автошляхів. Це – безпрецедентна для нашого регіону сума, але я вірю, що це – вкладення у нову, європейську якість транспортних послуг, у нову, комфортну для життя та бізнесу Луганщину.

Бажаю вам та вашим родинам добробуту, впевненості в завтрашньому дні та мирного неба над головою! 

 

З повагою

 

Голова Луганської обласної

державної адміністрації – керівник

обласної військово-цивільної адміністрації                     Юрій Гарбуз