Прес-центр17 листопада 2019, 12:11

Привітання голови Луганської обласної державної адміністрації – керівника обласної військово-цивільної адміністрації Сергія Гайдая до Дня працівників сільського господарства

Шановні аграрії Луганщини!

Щиро вітаю вас із професійним святом!

Селянська праця завжди вважалась однією з найтяжчих, тож і люди, пов’язані з нею, славляться витривалістю, терпінням, відданістю землі та умінням на ній працювати.

Протягом останніх років саме ця галузь формує не лише продовольчу, а й економічну безпеку нашої області. Завдяки вашій сумлінній праці запроваджуються новітні технології, зростають обсяги продукції сільського господарства.

Цьогоріч вашими руками вирощено та зібрано рекордний урожай озимої пшениці – понад мільйон тонн! На новий рівень виходить тваринництво, де за рік майже вдвічі зросло виробництво м’яса. Приємно, що переважна більшість великотоварних товариств збережені, нарощують свій потенціал фермерські та індивідуальні господарства. Розвиток сільського господарства не лише збагачує наш стіл продуктами харчування високої якості, а й підтримує соціальну сферу села. Нам слід докласти ще багато спільних зусиль для збільшення прибутковості продукції через розвиток переробної галузі й покращення логістики.

Дякую керівникам сільгосппідприємств та їхнім колективам за невпинну роботу і почуття громадянського обов’язку. Ви заслуговуєте на найвищу повагу з боку кожного жителя області.

Бажаю вам миру, достатку в кожній родині, багатих врожаїв на хлібній і життєвій нивах.

 

З повагою

 

Голова Луганської обласної

державної адміністрації – керівник

обласної військово-цивільної адміністрації                           Сергій ГАЙДАЙ.