Прес-центр5 грудня 2019, 09:12

Привітання голови Луганської обласної державної адміністрації – керівника обласної військово-цивільної адміністрації Сергія Гайдая із Всесвітнім днем волонтера

Шановні волонтери!

Щиро вітаю вас зі святом!

За буремних часів Революції Гідності та впродовж бойових дій на Сході України ви, люди із непереборним почуттям справедливості, за покликом серця стали в авангарді боротьби за незалежність нашої держави.

Праця волонтера завжди викликала у людей почуття шани та поваги. Саме завдяки вам у наметах Майдану були теплі речі, медикаменти та їжа. У 2014 році небайдужі українці розпочали збирати допомогу для фронту. Такі ж люди сідали за кермо «бусів», максимально завантажених усім – від шкарпеток до бронежилетів та тепловізорів.

Навіть попри загрозу життю та здоров’ю, ваші сміливість, відчайдушність, твердість переконань та прагнення до свободи допомогли Україні вистояти під час ворожої навали.

Благодійна допомога не оминула і мирних жителів Луганщини, які постраждали внаслідок бойових дій. Саме волонтери допомагали відбудовувати пошкоджене житло, надавали їжу, теплі речі, медикаменти та предмети першої необхідності.

Дякую за ваші почуття громадянського обов’язку, невпинну роботу, неоціненну допомогу моїй Луганщині! Кожен з вас заслуговує на повагу всього українського народу.

Бажаю вам мирного неба, сімейного затишку, непереможного оптимізму та успіхів у вашій важкій та небезпечній діяльності.

Голова Луганської обласної

державної адміністрації – керівник

обласної військово-цивільної адміністрації                           Сергій ГАЙДАЙ.