Прес-центр31 травня 2020, 08:05

Привітання голови Луганської обласної державної адміністрації – керівника обласної військово-цивільної адміністрації Сергія Гайдая з Днем міста Сєвєродонецька

Шановні сєвєродончани! Шановні земляки!
Вітаю з нашим спільним святом – Днем міста Сєвєродонецька!
Сьогодні я з великою вдячністю звертаюся до всіх сєвєродончан, які дали прихисток для десятків тисяч переселенців з окупованого Луганська. Вдячний за вашу гостинність, підтримку та спільну роботу. Для вимушених переселенців місто стало новим домом, новим стартом для реалізації власних амбіцій і новим відрізком їх життя.
Завдяки спільній роботі Сєвєродонецьк перетворюється на сучасний центр Луганщини, втім кожен містянин не забуває про власні корені та історичну славу міста, що може по праву зватися серцем хімічної промисловості Донбасу.
І ми не мусимо забувати ті втрати, які зазнав Сєвєродонецьк та його жителі за право бути частиною нашої Батьківщини – України.
Тому бажаю вам, сєвєродончани, у своїй праці та переконаннях бути вірними нащадками наших видатних предків. Виховуючи майбутнє покоління жителів міста, прививайте їм любов до рідного подвір’я, вулиці та краю.
У цей день я зичу усім жителям міста на Сіверському Донці родинного тепла, невпинного прогресу та процвітання Сєвєродонецька!
Слава Україні!