Прес-центр1 грудня 2016, 10:12

Привітання голови Луганської обласної державної адміністрації – керівника обласної військово-цивільної адміністрації Юрія Гарбуза з нагоди Дня працівників прокуратури

Шановні працівники та ветерани органів прокуратури Луганської області!

 Щиро вітаю Вас з професійним святом!

Враховуючи роль органів прокуратури України у зміцненні законності, захисту прав людини і громадянина, а також внесок працівників прокуратури у справу розбудови України як правової держави, Указом Президента України від 2 листопада 2000 року встановлено професійне свято — День працівника прокуратури — 1 грудня.

Прокуратура Луганської області займає ключове місце у системі правоохоронних органів нашого регіону. Її діяльність спрямована на утвердження верховенства законності та правопорядку, захист конституційних прав і свобод громадян, інтересів держави та українського народу від будь-яких злочинних посягань. В умовах проведення антитерористичної операції робота органів прокуратури всіх рівнів має надважливе значення.

Упевнений, що високий професіоналізм, усвідомлене почуття відповідальності допоможуть вам здобути ще більшу повагу людей та підвищити їх довіру.

Бажаю вам ефективної роботи на благо кожного громадянина та держави в цілому! Міцного здоров’я вам, родинного затишку, добробуту і любові! Миру всім нам!

 

З повагою

Голова Луганської обласної

державної адміністрації – керівник

обласної військово-цивільної адміністрації                             Юрій ГАРБУЗ