Прес-центр19 червня 2021, 08:06

Привітання голови Луганської обласної державної адміністрації – керівника обласної військово-цивільної адміністрації Сергія ГАЙДАЯ з нагоди Дня фермера

Шановні фермери Луганщини!

Щиросердно вітаю вас із професійним святом!

Приємно відзначати, що у новій економічній реальності розвитку аграрного сектору Луганщини,  фермерство демонструє дедалі більшу ділову активність, впроваджуються інноваційні методи ведення господарства, створюються сімейні ферми.

Ще декілька років тому існувала величезна різниця між загальним станом вітчизняного фермерства та високорозвиненим європейським агробізнесом.

Однак сьогодні крок за кроком ви наближаєтеся до кращих світових стандартів, застосовуєте передові агротехнології, опановуєте найсучасніші рішення заради забезпечення споживачів смачною корисною та безпечною продукцією.

У Луганській області зареєстровано вже понад 700 фермерських господарств, та з кожним роком їх стає все більше й більше.

Так, на нинішньому етапі ви стикаєтесь з різними проблемами, адже відомо, як нелегко сьогодні працювати на землі. Однак держава, усвідомлюючи значущість фермерства для економічної стабільності, робить усе можливе, щоб в ній ви відчували надійного партнера.

Висловлюю вам глибоку вдячність за співпрацю, соціальну відповідальність та великий внесок у розбудову рідного краю.

Бажаю вашим господарствам ефективного розвитку, покращення матеріально-технічної бази, надійних державних гарантій.

Нехай результати вашої успішної праці приносять радість, а врожаї та здобутки з кожним роком стають все більшими.

З повагою

Голова Луганської обласної державної

адміністрації – керівник обласної

військово-цивільної адміністрації                             Сергій ГАЙДАЙ