Прес-центр5 вересня 2021, 08:09

Привітання голови Луганської обласної державної адміністрації – керівника обласної військово-цивільної адміністрації Сергія Гайдая з нагоди Дня підприємця

Шановні підприємці Луганщини!

Щороку в першу неділю вересня в Україні відзначається День підприємця. Тож прийміть щирі вітання з вашим професійним святом!

Сьогодні ми вшановуємо енергійних, ініціативних людей, які зуміли організувати та удосконалити власну справу, і своєю копіткою працею здійснюють вагомий внесок у соціально-економічний розвиток області.

Наведу такі дані: в нашому регіоні функціонують майже 24 тисячі суб’єктів малого і середнього підприємництва, де зайнято 100 тисяч працівників. У минулому році ними реалізовано продукції на 39 мільярдів гривень. А це – 85 відсотків від загальнообласного обсягу. Є чим пишатися!

Ви створюєте нові робочі місця, насичуєте ринок вітчизняними товарами і послугами, організовуєте виробництво і торгові мережі у найвіддаленіших куточках області.

Упевнений, що держава й надалі сприятиме розвитку підприємництва, створюватиме такі умови, щоб ви мали змогу працювати надійно і зручно.

Бажаю вам невичерпаної енергії для втілення успішних бізнес-проєктів, надійних ділових партнерів та реалізації всіх планів і задумів.

Добробуту, упевненості в завтрашньому дні, міцного здоров’я вам та вашим родинам!   

 

З повагою 

Голова Луганської обласної державної

адміністрації – керівник обласної

військово-цивільної адміністрації                                    Сергій ГАЙДАЙ