Прес-центр17 вересня 2021, 09:09

Привітання голови Луганської обласної державної адміністрації – керівника обласної військово-цивільної адміністрації СергіяГайдая з нагоди Дня рятівника

Шановні співробітники та ветерани Державної служби України з надзвичайних ситуацій!

Сердечно вітаю вас з професійним святом – Днем рятівника!

Цей день ми шануємо хоробрих людей, які за покликом серця допомагають людям, що опинилися у біді. Завдяки вашій звитязі та мужності, Луганщина подолала дві масові лісові пожежі та ліквідувала наслідки стихій.

«Запобігти, врятувати, допомогти» – девіз українських рятувальників, кожне слово якого підкріплено сотнями  героїчно відданих життів ваших побратимів та тисячами врятованих. Саме у цьому прояві пасіонарності, притаманному кожному рятівникові, закладена аксіома – випадкових людей у цій професії немає.

Кожен день вашого життя проходить в очікуванні, у стані високої внутрішньої мотивації, аби бути напоготові протистояти стихіям та негодам.

Ми робимо серйозні висновки, спираючись на болісний попередній досвід. Пожежно-рятувальні та піротехнічні бригади ДСНС оновлюють свій автопарк і оснащення, що стане у нагоді для ліквідації надзвичайних ситуацій. Відбувається вдосконалення систем оповіщення населення та координації дій залучених підрозділів.

Дякую вам, шановні співробітники та ветерани ДСНС Луганщини, за вашу мужність і професіоналізм, за впевненість, що допомога та порятунок завжди прийдуть вчасно!

Нехай нагородою за цю небезпечну працю служать людська любов та повага.

Бажаю здоров'я, удачі і успіхів в нелегкій і благородній службі та якомога  менше тривожних викликів і безсонних ночей!

 

З повагою

 

голова Луганської обласної державної адміністрації –

керівник обласної військово-цивільної адміністрації               СергійГайдай