Прес-центр16 листопада 2021, 08:11

Привітання голови Луганської обласної державної адміністрації – керівника обласної військово-цивільної адміністрації Сергія Гайдая з нагоди Дня працівників радіо, телебачення та зв’язку

Шановні працівники радіо, телебачення та зв`язку!

Прийміть найщиріші вітання з професійним святом!

Комунікаційники – люди дуже різних професій: телеведучі та звукоінженери, диктори та відеооператори, фахівці, що забезпечують роботу телефонного та мобільного зв’язку, пошти та доступ до інтернету.

Саме від вас залежить інформаційна безпека держави та цифрова трансформація суспільства, впровадження сучасних електронних сервісів, донесення телевізійного та радіосигналу на тимчасово непідконтрольні території.

Цей рік для нас дуже знаковий. Разом ми створили інформаційний щит нашого регіону!

Сигнал з РТПС «Комишуваха», який вперше пролунав у День 30-річчя незалежності нашої держави, бачать і чують наші земляки по той бік лінії зіткнення.

Ми розбудовуємо «сільський Інтернет» та запроваджуємо мобільні відділення «Укрпошти».

А безпосередньо у День працівників радіо, телебачення та зв`язку – відкриваємо центр «Дія» на КПВВ «Станиця Луганська». Це one-stop shop із комплексом усіх необхідних послуг для громадян, які не втрачають зв’язок із батьківщиною, як би того не хотілося окупантам.

Дійсно, будуючи комунікаційні мережі, ми зшиваємо Луганщину!

Дякую вам за роботу та бажаю завжди відповідати самим високим професійним стандартам, бути на крок попереду від конкурентів та мати необмежені технічні можливості для реалізації своїх ідей.
Щастя та добробуту вам і вашим родинам! Миру усім нам!

З повагою

Голова Луганської обласної державної
адміністрації – керівник обласної
військово-цивільної адміністрації                                                                             Сергій Гайдай