Прес-центр6 грудня 2021, 08:12

Привітання голови Луганської обласної державної адміністрації – керівника обласної військово-цивільної адміністрації Сергія Гайдая з нагоди 30-ї річниці Збройних Сил України

Шановні військовослужбовці та ветерани Збройних Сил України!

Він щирого серця вітаю вас зі святом сильних та відчайдушних – 30-ю річницею Збройних Сил України.

Вже сьомий рік поспіль цей день набув загальнодержавного масштабу, адже український солдат – це не тільки та людина, яка вдягнула камуфльований однострій, а і несе важке та почесне звання захисника України.

Кожен день, поки ми вчимося, працюємо, кохаємо – ви бороните наш спокій під липневим сонцем та у грудневі морози. Завдяки вам ми маємо змогу будувати мирне, квітуче життя на нашій благословенній землі!

Особисто від себе та від усієї Луганської області дякую кожному з вас, шановні військовослужбовці, за вашу вірність присязі на службі українському народові, відвагу та силу!

Схиляю голову перед воїнами, які знайшли вічний спокій в луганських степах. Їх життя, які були віддані за нас, за Україну, за свободу, не мають стати марними. Ми маємо докласти всіх зусиль, аби захистити країну, створити гідні умови життя для майбутніх поколінь українців.

Слава Україні!