Прес-центр9 травня 2017, 09:05

Привітання голови Луганської обласної державної адміністрації – керівника обласної військово-цивільної адміністрації Юрія ГАРБУЗА з 72-ою річницею Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні

Дорогі ветерани!

Щиросердно вітаю вас із Днем Перемоги!

72 роки, дорога відстанню в життя цілого покоління, віддаляє нас від героїчної перемоги у війні з нацизмом. Однак пам’ять про ті події, про ваш подвиг не затьмарюється з плином часу.

Сьогодні знову лунають вибухи ворожих снарядів, гинуть військовослужбовці та мирні жителі, вимушеними переселенцями на своїй землі стали сотні тисяч співгромадян.

На превеликий жаль, підступну війну на нашій землі розв’язали нащадки тих, з ким ви пліч-о-пліч стояли у боротьбі з нацистським окупантом. Історія Другої світової дала урок ціною у мільйони життів, яким знехтували нинішнізагарбники…

Прикро і соромно, що на схилі літ висталисвідками нової війни. Вірю, що мудрість і правда переможуть та принесуть Мир на рідну землю.

У вічній скорботі ми схиляємо голови перед вашими бойовими побратимами, які навіки залишаться юнаками.

Низький уклін вам, дорогі ветерани, наша глибока повага та сердечна вдячність! На знак щирої турботи прийміть від обласної влади матеріальну допомогу, адже кожен день вашого життя для нас – безцінний.

Зичу вам здоров’я, Божої ласки, родинного тепла, любові та пошани! Нехай небо над вами якомога скоріше і назавжди стане мирним!

 

З глибокою повагою

голова Луганської обласної державної адміністрації –

керівник обласної військово-цивільної адміністрації                       Юрій Гарбуз