Прес-центр28 травня 2017, 10:05

Привітання голови Луганської обласної державної адміністрації – керівника обласної військово-цивільної адміністрації Юрія Гарбуза з нагоди професійного свята – Дня хіміка

Шановні працівники хімічної промисловості Луганської області!

Щиросердно вітаю вас із професійним святом – Днем хіміка!

Ви гідно долаєте всі негаразди та витримуєте випробування часу, зберігаючи промислові потужності своїх підприємств.

Продукція флагманів хімічної галузі регіону  - Сєвєродонецького об'єднання «Азот», «Рубіжанського трубного заводу», хімічного заводу «Південний» та рубіжанського хімзаводу «Зоря» завжди була і залишається еталоном якості та гідно конкурує на внутрішньому і зовнішньому ринках.

Виробляючи високоякісні мінеральні добрива, фарби, пластмаси та синтетичні волокна, які традиційно користуються попитом у споживачів, хімічний комплекс Луганщини робить вагомий внесок у економіку нашої держави.

Впевнений, сьогоднішні непрості часи лише загартують нас та перевірять на міцність і відданість національним інтересам України.

Тож, будемо працювати разом задля світлого майбутнього нашої Батьківщини, щоб наші діти та онуки жили в оновленій країні – рівноправному члені європейської співдружності!

Запорукою цьому ваша наполеглива праця, яка, я вірю, обов’язково поверне Луганщині лідерство у хімічному виробництві, та гордість за її працьовитий та миролюбний народ!

Висловлюю вам вдячність за невтомну й самовіддану працю на благо України.

Миру, вам, добра та родинної злагоди!

 

Голова Луганської обласної

державної адміністрації – керівник

обласної військово-цивільної адміністрації                          Юрій ГАРБУЗ