Прес-центр22 вересня 2016, 09:09

Привітання голови Луганської обласної державної адміністрації - керівника обласної військово-цивільної адміністрації Юрія Гарбуза з Днем партизанської слави

Шановні жителі Луганщини!

Дорогі ветерани!

 

 

Сьогодні в Україні відзначають День партизанської слави. Прийміть найщиріші вітання з цим славетним святом!

Рух спротиву вніс вагомий внесок у Перемогу у Другій світовій війні – знешкодження найкривавішого режиму в історії людства – гітлерівського нацизму.

Для нашій області це має особливе значення. Минають роки, змінюються покоління, але священна пам’ять про подвиги земляків-підпільників  у визволенні рідної Луганщини від фашистських загарбників назавжди залишиться в серцях луганчан. Бо подвиги ці – безсмертні, а вдячність – безмежна.

Наші батьки та діди своїми мужніми та героїчними  діями стали взірцем вірного і чесного служіння Батьківщині. Вони продемонстрували світу, як треба любити рідний землю, звитяжно перемагати та гідно жити!

 

Ми - їх нащадки, не схибили, не зганьбили жертовного подвигу нашого народу в ім’я мирного блакитного неба та вільного життя без нацистського ярма та поневолення. Адже й сьогодні на окупованій території патріоти України, ризикуючи життям, чинять опір російсько-терористичним угрупуванням.

 

Впевнений, що невдовзі на благословенній луганській землі знову запанує довгоочікуваний мир, порозуміння та нормальне життя. Разом ми з вами будемо відроджувати Луганщину в єдиній родині регіонів України!