Прес-центр23 вересня 2016, 08:09

Привітання голови Луганської обласної державної адміністрації – керівника обласної військово-цивільної адміністрації Юрія Гарбуза колективу СНВО «Імпульс» (м. Сєвєродонецьк) з нагоди 60-річчя від дня створення підприємства

Шановні працівники науково-виробничого об’єднання  «ІМПУЛЬС»!

Шановні ветерани підприємства!

 

Від щирого серця вітаю вас із славетним ювілеєм – 60-річчям від дня створення Сєвєродонецького науково-виробничого об’єднання «Імпульс»!

Ваше підприємство – завжди було флагманом вітчизняного атомного приладобудівництва. Не втрачає воно своїх конкурентних позицій і сьогодні, виготовляючи унікальні   за своїм технологічним рівнем системи контролю і управління для об'єктів атомної і теплової енергетики, нафтогазового комплексу, залізничного транспорту та інших галузей промисловості.

Ваші розробки відомі не тільки в Україні, а й далеко за її кордонами. Усі досягнення, якими може пишатися науково-виробничого об’єднання  «Імпульс», складаються з щоденної праці, знань і талантів його спеціалістів.

Ми пишаємося вашим патріотизмом, адже, навіть у такі складні часи, жоден співробітник не звільнився з підприємства і не поїхав з міста.

Ваш високий професіоналізм, творча праця, бажання бачити свою країну економічно розвиненою і заможною стануть запорукою подальшого пошуку і впровадження нових прогресивних ідей у виробництві, випуску продукції, яка відповідатиме міжнародним стандартам і буде займати гідне місце на вітчизняному і світовому ринку.

Зичу вам родинного благополуччя, доброго здоров’я, миру, душевної енергії та примноження успіхів у роботі.

Вітаю й ветеранів підприємства, бажаю їм, мудрим наставникам молодих, міцного здоров’я, душевного затишку та тепла.

 

З повагою

 

 

Голова Луганської обласної

державної адміністрації – керівник

обласної військово-цивільної адміністрації                         Юрій Гарбуз