Прес-центр17 вересня 2017, 08:09

Привітання голови Луганської обласної державної адміністрації – керівника обласної військово-цивільної адміністрації Юрія ГАРБУЗА з нагоди Дня рятівника

Шановні співробітники та ветерани Державної служби України з надзвичайних ситуацій!

Щиро вітаю вас з професійним святом – Днем рятівника!

Відзначення цього свята на державному рівні є визнанням вашого неоціненного внеску у захист від вогню та стихії найбільшого національного багатства – життя людей.

Обрана вами справа вимагає цілодобової бойової готовності, оперативності та мужності, ризиків власному життю і здоров’ю.

Вогнеборцям Луганщини випала нелегка роль відновлювати матеріально-технічну базу фактично з «нуля». З обласного бюджету ми підтримуємо процес технічного оснащення підрозділів ДСНС і не збираємося зупинятися на досягнутому. Адже захист наших громадян – священний обов’язок держави.

Дякую вам, дорогі рятувальники та ветерани ДСНС України, за мужність і професіоналізм, виявлені під час ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій!

З нагоди свята бажаю вам міцного здоров’я, побільше життєвих благ і якомога менше тривожних викликів. Нехай мир і злагода панують у ваших домівках і в нашій країні!

З повагою

голова Луганської обласної державної адміністрації –

керівник обласної військово-цивільної адміністрації                       Юрій ГАРБУЗ