Прес-центр26 травня 2018, 09:05

Привітання голови Луганської обласної державної адміністрації – керівника обласної військово-цивільної адміністрації Юрія Гарбуза з нагоди випуску ліцеїстів у Кадетському корпусі імені героїв Молодої гвардії

Шановні ліцеїсти, товариші офіцери, педагоги, батьки, присутні!

Дорогі випускники!

 

Прийміть мої щирі вітання з нагоди сьогоднішнього свята.

Це хвилююча й урочиста мить у житті кожного випускника. Гордість і тривога за вас переповнюють моє батьківське серце. Ви кращі з кращих, ви наша надія і майбутнє!

Вписана вами у літопис ліцею сторінка завжди буде його невід’ємною частиною. А життєпис свого дорослого самостійного шляху вам ще належить написати. Я бажаю, щоб він відповідав настановам офіцерів і педагогів, які передавали вам свої знання і досвід у цьому закладі, був гідним слави і честі українських військовослужбовців, які дали вам можливість навчатися за мирних обставин в охопленій війною області.

Я пишаюся тим, що під час війни ми не просто зберегли традиції – ми відродили сам ліцей, дали йому «друге життя» і відзначили 25-річний ювілей вже на Кремінщині.

Як керівник Луганської обласної військово-цивільної адміністрації і як батько, я усвідомлюю вагоме значення цього освітнього закладу для нашої області. Адже сьогодні патріотизм виходить на передній план у вихованні молодого покоління Української держави.

Без цього усвідомлення не було б тієї підтримки ліцею, яку ми спільно з Департаментом освіти і науки та Управлінням капітального будівництва облдержадміністрації надали ліцею. За рахунок обласного бюджету було реконструйовано стройовий плац, збудовано спортивний комплекс, відремонтовано дах і утеплено фасад закладу.

Багато вже зроблено, але ми не будемо зупинятися. У планах будівництво стадіону і продовження ремонту основної будівлі.

Я бажаю ліцею процвітання! А кожному його вихованцю і випускнику бути гідним послідовником героїчної слави незалежної України!

Слава Україні!

 

 

З повагою

 

голова Луганської обласної державної адміністрації –

керівник обласної військово-цивільної адміністрації                        Юрій ГАРБУЗ