Прес-центр6 червня 2018, 08:06

Привітання голови Луганської обласної державної адміністрації – керівника обласної військово-цивільної адміністрації Юрія Гарбуза з нагоди Дня журналіста

Шановні працівники засобів масової інформації!

 

Щиро вітаю вас із професійним святом, відзначення якого на загальнодержавному рівні є свідченням глибокої поваги українського суспільства до вашої праці.

В епоху інформаційного суспільства, стрімкого розвитку технологій і соціальних мереж темп роботи журналіста кратно прискорився. Однак поряд із запитом на оперативність існує колосальний суспільний запит на якість і об’єктивність.

Гібридна війна Росії проти України задовго до початку бойових дій почалася і супроводжується інформаційною агресією, жертвами якої стали тисячі наших співгромадян по всій країні. А наших земляків по той бік Сіверського Дінця окупанти масово отруюють російською пропагандою.

Тим відповідальнішою є ваша навіть не робота – місія – сьогодні.

Обласна влада доклала всіх зусиль для розвитку інформаційної інфраструктури на Луганщині. Була зведена телевежа у Новоайдарському районі, виділена матеріальна підтримка телерадіокомпаніям і друкованим виданням. Адже ми чітко усвідомлюємо, що засоби масової інформації – це теж бойовий підрозділ у нашій спільній боротьбі за мирний розвиток Луганщини під єдиним синьо-жовтим стягом.

Дорогі журналісти! Своєю працею ви творите історію і формуєте уявлення про сьогодення нашого краю. До вас дослухаються, вам довіряють і часто йдуть за підтримкою.

Щиро зичу вам здоров’я, особистого щастя, невичерпної енергії для втілення у життя всіх задумів, планів і мрій. Побільше позитивних сенсацій, добрих новин, яскравих репортажів і цікавих інтерв’ю!

Разом переможемо!

 

 

З повагою

 

голова Луганської обласної державної адміністрації –

керівник обласної військово-цивільної адміністрації                  Юрій ГАРБУЗ