Прес-центр28 липня 2018, 10:07

Привітання голови Луганської обласної державної адміністрації – керівника обласної військово-цивільної адміністрації Юрія Гарбуза до Дня працівників торгівлі

Шановні працівники торговельної галузі Луганщини!

 

Прийміть щиросердні вітання з вашим професійним святом.

Складно переоцінити значущість торгівлі, адже ця сфера діяльності є важливим сектором економіки області та країни загалом. Лише у мережі роздрібної торгівлі Луганської області зареєстровано понад 12 тисяч працівників, ще 2,5 тисячі – на підприємствах ресторанного господарства.

Магазини, аптеки, автозаправні станції – такі звичні для нас місця. За ними стоять час, зусилля і старанність працівників торгівлі. Ваша професія так чи інакше торкається кожного. Ви працюєте у складних умовах фінансової нестабільності та конкуренції, проте постійно спрямовуєте зусилля на підвищення якості надання послуг, розвиток галузі. Завдяки вашій невтомній праці життя змінюється на краще.

Значну роль у забезпеченні населення продуктами харчування сьогодні виконують ринки, яких в області налічується 30. Також функціонують 13 торговельних майданчиків загальною кількістю 10,6 тисяч місць.

Для багатьох жителів віддалених населених пунктів похід на ринок чи у магазин – привід не лише купити необхідне, а й поспілкуватися, дізнатися останні новини.

Вдячний за вашу щоденну роботу, часто без перерв та вихідних, за ваш внесок у розвиток регіону.

Нехай професія працівника торгівлі не втрачає престижу! Бажаю добробуту і миру вам і вашим родинам.

 

З повагою

голова Луганської обласної державної адміністрації –

керівник обласної військово-цивільної адміністрації             Юрій ГАРБУЗ