Прес-центр23 серпня 2016, 08:08

Привітання голови Луганської облдержадміністраціїї – керівника обласної військово цивільної адміністрації Юрія Гарбуза з Днем Державного Прапора України

 

Дорогі земляки!

Я щиро вітаю усіх нас з Днем Державного Прапора України!

Немає більш мирних кольорів для прапора, ніж у нашого. Бо ніщо більшою мірою не символізує мир та спокій, ніж блакитне небо і жовте поле.

Ці кольори – символ нашої Свободи. Саме ці мирні кольори стали символом нашої боротьби. За любов них українських патріотів знищували, мордували в таборах, висилали до Сибіру.  

Під жовто-блакитним прапором ідуть у бій українські воїни. За право жити під українським прапором, під безхмарним небом і серед золотистих полів ми платимо потом і кров’ю.

Зараз наш Державний Прапор знову гордо височить над Лисичанськом, Рубіжним, Сєвєродонецьком, Попасною.

Впевнений: прийде час – і він знову буде майоріти над Луганськом.

За це борються сьогодні бійці Збройних Сил, Національної гвардії, МВС, прикордонники, добровольці, волонтери - кращі сини і доньки України. Над цим працюють сотні тисяч людей у тилу, чий подвиг, можливо, й не настільки помітний, але не менш важливий.

Ми шануємо наших героїв. Українці в черговий раз довели світові: нам є ким пишатися.

Але найголовніше – сьогодні є ті, хто продовжить нашу справу. Є ті, хто підійматиме цей прапор завтра замість нас. Ті, хто захищатиме й розбудовуватиме нашу країну.

А значить – у нас є надія, а значить - в України є майбутнє!

В цей буремний, складний час хочу побажати всім нам мужності й віри – віри у свої сили, у незламний дух нашого народу, у його нестримну жагу до Свободи.

Глибоко переконаний: захистимо волю – здобудемо й долю! Найкращі часи для нашої держави ще попереду.

 

Слава Україні!

 

Голова Луганської обласної

державної адміністрації – керівник обласної

військово-цивільної адміністрації                                                           Юрій Гарбуз