Прес-центр30 травня 2021, 07:05

Привітання Сергія Гайдая з нагоди Дня міста Сєвєродонецьк

Дорогі сєвєродончани! Шановні земляки!

Щиросердно вітаю вас із 87-ю річницею утворення Сєвєродонецька!

За ці роки колись маленьке селище перетворилося у сучасне місто східної України з великими проспектами та вулицями, особливою архітектурою, розвиненою інфраструктурою.

Головне його багатство – це люди:  талановиті, працьовиті, які своєю копіткою працею будували рідне місто.

Його становлення та розвиток безпосередньо пов’язані з об’єднанням «Азот». Бо історія цього флагмана вітчизняної хімічної галузі –  літопис самого Сєвєродонецька.

Це легендарне підприємство України відкрило дорогу в життя багатьом. Щодня ми ідемо на роботу знайомими усім вулицями – Вілєсова, Єгорова, Ліщини. Завдяки організаторським здібностям цих людей, директорів заводу різних часів, Сєвєродонецьк розвивався: будувались житлові квартали, соціальні об’єкти, мережа тролейбусів.

Унікальна особливість: в останню неділю травня майже кожна родина Сєвєродонецька відзначає одразу три свята – День міста, День хіміка та річницю заснування ПрАТ «Сєвєродонецьке об’єднання Азот».

Приємно відзначити, що у непростих економічних умовах на підприємстві відроджуються виробництва, впроваджуються сучасні технології та модернізуються промислові процеси.

Сьогодні до керівництва в Сєвєродонецьку прийшла нова команда управлінців з амбітними планами зробити місто комфортним та безпечним для життя його громадян.

Упевнений, влада докладатиме максимум зусиль, щоб вдячні сєвєродончани їй казали: «Спасибі за те, що наше місто стає кращим».

Бажаю кожній родині, кожній оселі добробуту, миру, злагоди та щасливої долі!

 

Голова Луганської обласної державної

адміністрації – керівник обласної

військово-цивільної адміністрації                                                                               Сергій Гайдай