Прес-центр6 грудня 2017, 12:12

Приймаються заявки на участь у Програмі розвитку стартапів Accelerating Entrepreneurs

Компанією EY реалізується Програма Accelerating Entrepreneurs, яка допомагає динамічним стартапам з усього світу активізувати бізнес-ініціативи.

Претенденти, які пройдуть конкурсний відбір, зможуть взяти участь у комплексній програмі, що включає особисті консультації, нетворкінг та обмін досвідом.

Заявку можна подати за посиланням: https://webforms.ey.com/Content/vwWFPreview/GL/en/ey-accelerating-entrep...

Заявки приймаються до 18 грудня 2017 року.

Щоб взяти участь, кандидати повинні відповідати таким критеріям:

- бути засновником та/або генеральним директором приватної компанії і нести основну відповідальність за економічну діяльність цієї компанії;

- стартап повинен створювати інноваційний технологічний продукт, послугу або бізнес-модель;

- темпи зростання стартапу повинні бути високими, що підтверджується збільшенням доходів, наявністю фінансування, каналів збуту, широкої клієнтської бази або великої промо-кампанії;

- в планах розвитку стартапу має бути вихід на міжнародний рівень.

Відібрані конкурсанти візьмуть участь у заходах світового рівня, що відбудуться 21-24 квітня 2018 року в Амстердамі. Матимуть нагоду зустрітись з представниками провідних світових компаній, які бажають співпрацювати з інноваційними стартапами.

Також учасники програми приєднаються до конференції Innovation Realized 2018 (платформа для обміну думками, нетворкінгу і пошуку нових відповідей на складні запитання бізнесу), яка відбудеться в Амстердамі 23-24 квітня.

Більш детальну інформацію про Програму Accelerating Entrepreneurs можна отримати за посиланням: www.ey.com або звернувшись на електронну пошту  eyaccelerator@ua.ey.com.