Прес-центр5 травня 2018, 16:05

Прийняте рішення про початок конкурсного відбору інвестиційних програм і проектів регіонального розвитку за кошти ДФРР в 2019 році

Відповідне рішення затверджено сьогодні на засіданні регіональної комісії з оцінки та проведення попереднього конкурсного відбору інвестиційних програм і проектів регіонального розвитку, що можуть реалізовуватися за рахунок коштів державного фонду регіонального розвитку.

Захід провів заступник облдержадміністрації Юрій Клименко.

Також участь в засіданні взяли заступники голови облдержадміністрації Вадим Данієлян та Сергій Філь.

Окрему увагу було акцентовано до вимог, які висуває Мінрегіон до проектів, що фінансує ДФРР. Зокрема, комплексність проектів, забезпечення урахування потреб осіб з інвалідністю та інших маломобільних груп населення.

Головними пріоритетними напрямами цих проектів мають стати новий освітній простір, розвиток системи охорони здоров'я, прозорих офісів та центрів надання адміністративних послуг, а також безпеки громадян.

Разом з тим, на засіданні члени комісії обговорили стан розгляду Мінрегіоном Переліку інвестиційних програм і проектів регіонального розвитку, що можуть реалізовуватися за рахунок коштів ДФРР у 2018.

Також розглянуто питання стосовно оцінювання проектів за напрямом енергозбереження та продовження конкурсного відбору інвестиційних програм і проектів регіонального розвитку, що можуть реалізовуватися за рахунок коштів державного фонду регіонального розвитку в 2018 році.