Прес-центр12 грудня 2017, 17:12

Про проходження опалювального сезону йшлося на нараді в облдержадміністрації

Сьогодні, 12 грудня, заступник голови облдержадміністрації Вадим Данієлян провів засідання обласного штабу з підготовки житлово-комунального господарства, об’єктів соціального призначення до роботи в осінньо-зимовий період 2017-2018 років та сталого проходження опалювального сезону, у якому взяв участь заступник Міністра регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України Едуард Кругляк.

У вітальному слові він зазначив, що Луганщина вчасно розпочала опалювальний сезон без істотних ускладнень. Також заступник Міністра зазначив, що підприємствам ЖКГ необхідно перебувати у готовності до оперативного вирішення надзвичайних ситуацій, адже з початку січня синоптики обіцяють істотне похолодання.

Директор Департаменту житлово-комунального господарства ОДА Віталій Сурай відзвітував, що на Луганщині опалюються всі об’єкти житлової та соціальної сфери та працюють всі котельні.

Разом з тим, Едуард Кругляк обурився, дізнавшись, що ТОВ «ЛЕО» не видає акт звірки підприємствам водопостачання на місцях та пообіцяв сприяти вирішенню цієї проблеми.

Крім того, під час засідання обласного штабу обговорювалися питання, що стосуються стану забезпечення лімітами природного газу підприємств теплозабезпечення Луганщини, проведення тендерних процедур і укладання договорів постачання об’єктам соціальної сфери, що мають власні котельні.

Розглянуто готовність спеціалізованої техніки Служби автомобільних доріг у Луганській області до своєчасного реагування на негоду та графіки роботи та чергування підприємств ЖКГ області у святкові дні.