Прес-центр17 cічня 2020, 11:01

Проблеми старобільчан на контролі обласної влади

Перебуваючи з робочою поїздкою у Старобільському районі, заступник голови облдержадміністрації Катерина Безгинська провела особистий прийом громадян.

Місцевих жителів турбували питання відновлення об’єктів інфраструктури, розвитку освіти і науки.

Так, Підгорівський сільський голова Вячеслав Цукур звернувся щодо можливості включення в план капітального ремонту дільниці дороги Т-13-02 через село Верхня Покровка.

Катерина Безгинська зазначила, що пропозиції будуть розглянуті відповідними службами. Слід зауважити, що цьогоріч заплановані ремонти доріг на Старобільському трикутнику (Сєвєродонецьк-Сватове-Старобільськ-Сєвєродонецьк), до якого входить і вищеназвана ділянка.

Стосовно придбання шкільного автобусу для Лиманської ЗОШ I-III ступенів на умовах співфінансування на особистому прийомі порушила питання начальник відділу освіти Старобільської райдержадміністрації Олена Івашкіна.

Заступником голови облдержадміністрації розглянуто і звернення т.в.о. ректора Луганського національного аграрного університету Ірина Кирпичова щодо включення вишу до регіональної програми розвитку обласного освітнього кластеру.

За цим та іншими питаннями надані доручення структурним підрозділам обласної державної адміністрації, територіальним підрозділам центральних органів виконавчої влади та органам влади на місцях.