Прес-центр24 липня 2020, 15:07

Продовження проєкту «Єдність ветеранів Луганщини» – у Кремінній

Наступна зустріч у рамках проєкту «Єдність ветеранів Луганщини» відбулася 21 липня у м. Кремінній.

З метою консолідації зусиль керівництва міста та району в процесах соціального захисту учасників АТО/ООС та членів їх сімей координатор проєкту, голова ГО «Асоціація ветеранів війни, учасників бойових дій та волонтерів АТО Луганської області» Олександр Свистула зустрівся з керівництвом міської ради та райдержадміністрації, представниками їх структурних підрозділів.

У рамках зустрічі йшлося про залучення ветеранів до активного соціального життя, військово-патріотичного виховання молоді.

Олександр Свистула наголосив на тому, що ветерани АТО/ООС– жителі Кремінної від керівництва міста та району чекають розуміння їх проблем та потребують сприяння в організації надання юридичної, медичної та гуманітарної допомоги учасникам бойових дій, членам родин загиблих, участі у розробці та впровадженні поточних і майбутніх перспективних місцевих програм з питань допомоги учасникам бойових дій та волонтерам АТО.

Щоб обговорити вже окреслені напрацьовані на цій зустрічі напрями співпраці з ветеранським рухом Кремінщини, шляхи вирішення їх проблем співробітники, які відповідають за соціальний захист, та ветерани АТО/ООС знову зустрінуться разом у серпні поточного року.